Vauxhall Owners Network Forum banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Because...Race Car!
Joined
·
19,083 Posts
Discussion Starter #1
I took a fair few pics today, but not one of my engine bay...did anyone get one? Please?
 

·
Premium Member
Joined
·
9,195 Posts
only one before ya bling matey
 

·
Premium Member
Joined
·
12,918 Posts
Only one half decent one with youre bits on buddy. And thats crap too because its only a 2mp camera :(



Heres the other one....

 

·
Because...Race Car!
Joined
·
19,083 Posts
Discussion Starter #7
wotsthestory said:
I didn't get it in the end because you were wrestling with the pipe at the time.

Sorry mate.

Bri
lol - no probs mate....good to meet you too!
 

·
Premium Member
Joined
·
31,460 Posts
Im yet to sort mine out, will do later, but i think i have some of yours Mark ;)
 

·
Because...Race Car!
Joined
·
19,083 Posts
Discussion Starter #13
wotsthestory said:
Do remember Mark, you agreed to sell her to me for a fiver...

Despite what anyone else said I was in first ....

Bri

That's right, I did, which plug lead did you want?
 

·
Premium Member
Joined
·
535 Posts
Well it's a start I suppose.

What do you own?

Err, a C20NE Nautilus, a X20XEV Nautilus and a (presumably used) plug read from a C20LET.

Hmmm

Happy days

Bri
 

·
Because...Race Car!
Joined
·
19,083 Posts
Discussion Starter #15
wotsthestory said:
Well it's a start I suppose.

What do you own?

Err, a C20NE Nautilus, a X20XEV Nautilus and a (presumably used) plug read from a C20LET.

Hmmm

Happy days

Bri
Lol yep, used leads after I fitted the KV85's

I have a king lead and leads 1, 3 and 4......Dougie allready has his hands on lead 2 for his GSi:cool:
 
1 - 15 of 15 Posts
Top