Vauxhall Owners Network Forum banner

no fault codes

  1. [Vectra C] [02-08] Limp mode, no fault codes!

    Cavalier, Calibra, Vectra, Signum, Sintra & Insign
    so past two days, the car and spanner light keeps coming on... it’s goes into limp mode, but no codes flag up although I can clear the light off and back to normal... not sure what happening here! It’s the 1.9 cdti 150. Could it be a old stored fault code? Two month ago, had new exhaust...
  2. [Zafira B] [05---] Rough Idle and Clicking rear fuse box

    Astra, Corsa, Zafira, Meriva, Adam, Agila, Combo
    Hi all. I'm new to the forum so please be kind. I've had an on going issue for the last 2 months with my 2012 1.7 Diesel Vauxhall Zafira. Car starts fine but after a couple of minutes it develops a rough idle. Revs stay under 1000rpm but when pulling away from traffic lights or accelerating to...
  3. [Insignia] [08-17] LIMP MODE WITH NO DTC!!! HELP!!!

    Cavalier, Calibra, Vectra, Signum, Sintra & Insign
    Hello, guys! Forgive me if I come across a little clueless this is my first time on such a forum and have not had my Insignia long! So, my car (59 plate 2010 YOM 2.0 CDTI Eco-flex 160) has been running pretty sweet since I have had it (January) and then a couple of weeks ago I started to...
  4. [Insignia] [08-17] Iimp mode but no fault codes?

    Cavalier, Calibra, Vectra, Signum, Sintra & Insign
    Hi all. Im asking this question on behalf of a friend of mine. A few weeks ago his cam belt snapped. Then he had a garage repair all damage. Last week he got car back, all was fine, he drove it to work fine. When leaving work the car went into limp mode with no engine management light. He took...
Top