1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. It's been bought to our attention that certain users are spamming new and existing users with links to their own websites. This is not permitted on VxON.
    Should you receive such a message, please report this using the 'Report' link you will find at the bottom of the message.
    Those users will then be dealt with accordingly.
    Dismiss Notice
  3. Use The Search Function That's what It is There For!
    The chances are that the post you are about to make has already been asked so USE the search function first! You can either search JUST this forum by clicking on the search button on the top right (under the page numbers) or click on the main search button that is on the top tool bar.
    This will save you time and stop the same duplicate posts from appearing.
    Dismiss Notice

[Signum] [03-08] Signum no acceleration

Discussion in 'Cavalier, Calibra, Vectra, Signum, Sintra & Insignia owners forum' started by Boris_puggy, Jan 5, 2017.

  1. Boris_puggy

    Boris_puggy Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Drives:
    Astra 1.9CDTI 150 XP
    Hi, my partner had just purchased a 2005 2.0dti Signum. The engine management light is on and it also has moments where it won't accelerate past 3000rpm even with your foot to the floor. When plugged in it just said EGR, which was clogged and has been cleaned but it still lacks power and won't go over 3000rpm. Has anyone had anything similar?

    Many thanks
     
  2. andymanhole780

    andymanhole780 Well-Known Member

    Messages:
    470
    Likes Received:
    128
    Location:
    York
    Drives:
    vectra 2.2 sri direct facelift z22yh
    Hi. What was the actual code?
     
  3. Boris_puggy

    Boris_puggy Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Drives:
    Astra 1.9CDTI 150 XP
    P0400 exhaust gas recirculation circuit open
     
  4. cav TD gls

    cav TD gls Well-Known Member

    Messages:
    6,926
    Likes Received:
    141
    Location:
    county durham uk
    Drives:
    2007 vectra 1.9 cdti 150 elite
    so an electrical fault with the EGR then , double check the plug has gone on tight
     

Share This Page