1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. It's been bought to our attention that certain users are spamming new and existing users with links to their own websites. This is not permitted on VxON.
    Should you receive such a message, please report this using the 'Report' link you will find at the bottom of the message.
    Those users will then be dealt with accordingly.
  3. Use The Search Function That's what It is There For!
    The chances are that the post you are about to make has already been asked so USE the search function first! You can either search JUST this forum by clicking on the search button on the top right (under the page numbers) or click on the main search button that is on the top tool bar.
    This will save you time and stop the same duplicate posts from appearing.

  1. Davidmv6

    Davidmv6 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    London UK
    Hi can any one help, my dash display is showing low beam fld/vision, both head and tail lights are ok, and fld i thought might mean fluid?, i dont know, does anybody else.
     
  2. Marks DTM Calib

    Marks DTM Calib Omega Tank Commander

    Messages:
    7,748
    Likes Received:
    1
    Location:
    Nottingham
    Auto adjustment is not working on the HID dip beam lighting.

    Could be a sticking adjustment motor or a problem with one of the level sensors.
     
  3. Davidmv6

    Davidmv6 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    London UK
    Thanks for the advise i will check that out
     
  4. PotterV6

    PotterV6 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bristol. UK
    Did you solve the problem with your dash display? Mine is also showing Low Beam Fld/vision. If so please let me know what you did.

    Thanks
     
  5. bernie

    bernie Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Location:
    Birmingham UK
    Had the same problem with my Elite.
    Found that the small link connecting the sensor to the Front Suspension had seized and pulled the arm of the sensor.
    Freed of joints on Link, Repaired Sensor.
    You may find the same thing as happen with the rear Sensor or it may even be the ECU which Automaticly adjusts the Dipped Beam Motors.
     
  6. PotterV6

    PotterV6 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bristol. UK
    I have finally solved this problem!
    After weeks of trying almost everything at great expense! I gave up and took my car to a main dealership - they eventually discovered that the problem was caused by my battery! Apparently it was not operating at quite the right voltage & this was causing the motors on the lights to stick.
    New battery fitted - fault gone!
     
  7. Troy McClure

    Troy McClure Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Location:
    Somerset
    Old post I know, but may be relevant for someone.

    Just had the same Low Beam Fld/Vision fault come up and headlights were pointing at the floor.

    The car (2001 Vectra CDX) had been in the shop for a cylinder head rebuild (timing belt fail...) and the battery had gone flat, so needed a jump start. Thought it might be related, but concerned it was an engine management issue, but when the battery was charged, the fault went away and headlight aim now fine.
     

Share This Page