1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. It's been bought to our attention that certain users are spamming new and existing users with links to their own websites. This is not permitted on VxON.
    Should you receive such a message, please report this using the 'Report' link you will find at the bottom of the message.
    Those users will then be dealt with accordingly.
  3. Use The Search Function That's what It is There For!
    The chances are that the post you are about to make has already been asked so USE the search function first! You can either search JUST this forum by clicking on the search button on the top right (under the page numbers) or click on the main search button that is on the top tool bar.
    This will save you time and stop the same duplicate posts from appearing.

  1. kamalaggi

    kamalaggi Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Location:
    Manchester, UK
    Hi,

    I have a 2009 Astra Active 1.4. The problem is that the horn doesn't work at all. Is there anything I can try before taking to main dealer to get it fixed under warranty.

    Thanks
  2. Boroboy

    Boroboy Well-Known Member

    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    52
    Location:
    North East
    Drives:
    09 Astra H 1.6 SXI 5dr & Freelander 2 TD4
    Look in your owners manual, page 266. Think it's fuse no 20 (14A). Try changing that first. You'll need screw driver to take fusebox cap off (under bonnet). Check fuse, change it.
  3. kamalaggi

    kamalaggi Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Location:
    Manchester, UK
    I changed the fuse but no luck.
  4. dannyhull

    dannyhull New Member

    Messages:
    819
    Likes Received:
    1
    Location:
    Hull, England
    if its not the fuse then that leaves the horn itself or the CIM unit which is a very common problem on mk5 astras
  5. kamalaggi

    kamalaggi Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Location:
    Manchester, UK
    Ok. Thanks for your replies. Looks like a trip to the vaux garage.
  6. kamalaggi

    kamalaggi Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Location:
    Manchester, UK
    I got the horn fixed today under warranty. They said the wiring loom had became loose.

Share This Page